sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kisut ja matot

Mattojen pitäminen on vähän vastenmielistä kun on kissoja. Ensinnäkin, jos sitä mattoa ei pidä paikallaan jokin painava, esimerkiks sohvapöytä, niin eihän ne pysy paikallaan. Matot on aina rullalla jossain nurkassa, ainakin tällaisten semi-pentujen kanssa vielä, kun rallia harrastetaan päivittäin.

Toinen asia on karvat. Miulla oli olkkarissa sellanen punainen "karvamatto", en tiiä mikä se on oikee nimi on, mut siis sellanen pörrönen matto kuitenkin. Ja sieltä pörröjen lomasta on ihan mahdotonta saada kissankarvoja pois. Nyt miulla on sit sellanen vaalee matto sen tilalla, en tiiä tuostakaan materiaalista mitä se on, mutta sellanen pehmee silee pinta kuitenki, mut ei mikään kudotun näkönen. Vaalee matto on hieno päätös ku on kaks tummakarvasta kissaa! Imuroin sitä tuossa hetki sitten, ja siihen meni ehkä vartti :D Väri muuttu kyllä huomattavasti valkoisemmaks siitä harmaasta, mikskä se oli muuttunu kissojen maattua ja tapeltua sen päällä.

Tää nyt ei enää liity mattoihin, mutta enemmän (kun karvat tai mikään muu kissoihin ja siivoukseen liittyvä) ärsyttää kissanhiekka! Se pölisee ja karisee ja aargh. Ja muuttuu saviklönteiks jos kastuu. Ehkä se vaikutus vielä korostuu pienessä asunnossa. Jos siitä pääsis joskus eroon, ois ihanaa. Ehkä se toilet training vielä joskus onnistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti