maanantai 7. helmikuuta 2011

Tikit pois!


Tänään käytiin kisujen kanssa eläinlääkärissä! Kissojen koppi sopi pulkkaan ku hanska käteen niin sanotusti :D Harmi kun pulkkakyydistä ei oo nyt kuvia. Mutta pulkan kyydissä kuitenkin raahasin kissat n. 10 minuutin matkan eläinlääkäriin. Kissat oli vähän peloissaan siellä perillä, Rilla meinas karata pöydän alle, ja turkki vähän pörhisty. Tikkienpoisto oli sellanen suuri 2 minuutin operaatio. Kumpaakin pideltiin paikallaan kylellään ja sit ne oli ihan kiltisti paikallaan :D (pakko oli).

Rilla-pullerolla oli 4 tikkii, ja Amala-luikulla vaan 2! Pateista ne sano, että ne on sidekudosta ja rasvaa, ja ei vaadi sen kummempia toimenpiteitä. Nehän jo pienenikin huomattavasti sen jälkeen ku kisut lähti taas liikkeelle :D Koko opereissön oli ohi
jo ennen kun meijän varsinainen varattu aikaees alko! Sitten käppäiltiin takasi kotiin, kisut hyppäs sisällä ulos kopastaan eikä ollu milläänsäkään koko reissusta!

Tässä kuva syksymmältä, kun eräät uteliaat meni tarka
stamaan astianpesukoneen sisältöä (siellä oli likaset, nami!)...

Nyt pitäis kuulemma sit tarkkailla kisujen dieettiä, kun steriilit kisut lihoo helpommin. Tuo Amala on kuitenkin niin luiseva, että sitä pitää ennen painontarkkailua vähän lihottaa! Rillalla ei oo sitä ongelmaa, se on nii pulska. :D Aika hassu sinänsä, kun pentuina Rilla oli selvästi Amalaa pienempi. Mut sillä on aina ollu sellanen pullukkamaha :) Vaakaa miulla ei oo, niin en voi seurata kiloissa noiden painoja.. Mutta ehkä sen näkee ja tuntee päällepäin millon on hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti